"Tijd voor een frisse start? Kom langs en word lid!"
Heb je vragen? Dan kan je ons altijd bellen op 0299 652 772
PT TEST

Personal Coaching

Personal Coaching

Timo de Jong is een geboren topsporter. Het werd al snel duidelijk dat Timo een geweldig talent voor basketbal had. Als junior kwam hij uit in de eredivisie en later heeft hij de overstap gemaakt naar Den Helder, waar hij als prof drie jaar actief was.

Doordat hij altijd op topniveau gesport heeft, heeft Timo geleerd wat het belang van fitheid en goede voeding is. De fysieke voordelen zijn vaak net zo groot als de mentale voordelen. Mede door dit besef heeft Timo besloten om mensen hiermee te helpen als personal trainer.

Timo heeft de opleiding Sport en Management aan het CIOS afgerond. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in fitness en conditietraining. Tijdens deze opleiding heeft hij vele sporten beoefend. Hierna is hij opgeleid tot personal trainer en voedingsconsulent. Timo’s grote passie is het behalen van resultaten voor zijn sporters. Het liefst werkt hij persoonlijk met zijn sporters en helpt ze focus te houden op hun voeding en trainingen. Van topsporters tot beginners, Timo heeft de expertise in huis om zo snel mogelijk resultaat te behalen.

Personal training

Voor dat beetje extra kun je kiezen voor een personal trainer. Hij begeleidt je intensief en helpt je jouw doelen te bereiken. Ook kun je een afspraak maken om je vet te laten meten of kun je een voedingsschema laten samenstellen.

Timo_1_DEF

Afval training

In deze driemaandelijkse small group training onder leiding van Timo de Jong ga je de strijd aan tegen de kilo’s. Volg zijn aanwijzingen op en je zult zeker resultaat zien.

Timo_2_DEF