"Tijd voor een frisse start? Kom langs en word lid!"
Heb je vragen? Dan kan je ons altijd bellen op 0299 652 772
Aerobiczaal_FIN

Groepslessen

Groepslessen

Pilates

Pilates is volgbaar voor iedereen en bestaat uit rustige oefeningen. De oefeningen worden uitgevoerd vanuit de juiste
lichaamshouding in een vloeiend en rustig tempo gekoppeld aan de ademhaling. De training verhoogt de flexibiliteit en versterkt de
spieren. Met name die van buik en rug.

Pilates_FIN

Power Yoga

Het woord “yoga” is een term uit het Sanskriet die uit de wortel “Yuj” wordt afgeleid. Yoga betekent verbond. Power Yoga is een intensieve, dynamische vorm van yoga waarbij de houdingen in vloeiende series worden uitgevoerd met als doel: fysieke kracht, soepelheid, geestelijke- en lichamelijke balans.

PowerYoga_FIN

Aerobic

Aerobic is een energieke les met opzwepende muziek. Mix van low- en high impact oefeningen tijdens een uitdagende choreografie.

Knallen dus!

Aerobic_FIN

Step beginners

Een conditietraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een step (een in hoogte verstelbaar bankje). De choreografie wordt duidelijk
opgebouwd vanuit basispassen naar een uitdagende steples. De les verbetert de conditie en zorgt voor sterkere bil- en bovenbeenspieren.

Steps_Easy

Step gevorderd

Laat jezelf uitdagen in deze choreografieles op- en rondom de step. Niets is ons te dol. Let op: niet voor beginners.

StepGevorderd_FIN

Body shape

De eerste twintig minuten bestaan uit aerobic/conditietraining. Daarna spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam.

BodyShape_FIN

All U Can Train

Kies welk kwartier je wilt trainen. Je bent vrij in je keuze om elke training te volgen die je wilt. Je kunt kiezen voor een enkele training, meerdere achter elkaar of met een onderbreking ertussen. Alles is mogelijk. All U Can Train is ideaal om te combineren met een workout op de cardioapparatuur in de fitnessruimte. Zorg ervoor dat je op tijd bent want de lessen beginnen stipt op tijd.